Luukku 5: Helga

Helgasta olenkin tässä blogissa kertonut jo ensimmäisestä hengenvedosta asti. Helga on osoittautunut juurikin niin täydelliseksi kuin olisin ikinä voinut toivoa. Helga on ainakin varsana ollut kaunis kuin mikä. Osoittautunut rauhalliseksi ja nopeaksi oppimaan. Lisäksi Helga on tottelevainen ja aina uteliaana moikkaamassa ketä tahansa. Helga ei juuri oudoista jutuista hätkähdä.





Nyt vaan malttamattomana seuraan Helgan kasvua. Ensi kesänä onkin edessä Helgan ensimmäiset näyttelyt. Olen jo päättänyt kouluttaa Helgan kaksivuotiaana ensin ajolle ja edetä ratsukoulutuksen kanssa kaikessa rauhassa. Perusasiat kolmevuotiaana, sitten pitkä tuumaustauko ja neljä vuotiaana aloitetaan maastoilulla.




Toisaalta en millään haluaisi, että Helga kasvaa isoksi kun se on niin söpö pikku muksu. Taas toisaalta en malta odottaa, että päästään yhdessä harrastamaan Helgan kanssa. Onneksi minulla on jo yksi ratsutettu ja ajokoulututettu mallina niin tiedän, mitä tehdä ja mitä ei. Aion nauttia yhteisestä ajasta ja ottaa kaiken irti Helgan oppimisesta ja aikuistumisesta.

Vastasyntynyt Helga

Kommentit

  1. Voi kuinka söpö Helga on! Kiva postaus. Mäkin innolla odotan Helgan kehitystä. Se on kyllä syötävän söpö

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit