Luukku 18: Joulukuun kuulumiset

Joulukalenterin keskeltä on hyvä päivitellä välillä ihan normaalejakin kuulumisia. Joulukuun alussa Iitu oli pitkästä aikaa estekisoissa Tampereen Ratsastuskeskuksessa. Maneesikisoiksi meni yllättävän hyvin, mutta matkassa olikin sitten muita mutkia, joista kirjoittelen tarkemmin erikseen..

Liukasta on ollut ja Helga luisteli yhtenä päivänä mäkistä tarhaa kuin Bambi jäätiköllä mätkähtäen välillä kumoon. Sitten Helga hoksasi, että kannattaa kulkea isojen hevosten perässä vähemmän liukkaista kohdista, eikä luistella jäistä mäkeä ylös. Muutamia kolhuja tuli, mutta mitään ei mennyt poikki ja Helga sai taas arvokkaan oppitunnin. Helga sai lisäksi myös ensimmäisen rokotuksen, eikä hoksannut koko piikkiä kun oli muuten niin tohkeissaan. Tammikuun alussa onkin tehosterokotteen vuoro. Helgan passia odottelen edelleen..

Helkuli pömppömasussaan kirmailemassa ensilumella

Helga ja Simo


Pääasiassa kävin ajamassa kärryillä hevosia 1-2 kertaa viikossa. Siinä se niiden kanssa touhuilu omalta osaltani olikin (poislukien tietty pihaton siivous ja ruokinnat)..

Lauantaina 15.12. ajeltiin lahteen Playsson.net pikkujouluihin Wahlstenille. Minulla oli ihan ostolista Wahlstenille, kun ensimmäistä kertaa sinne asti lähdettiin. Oltiin perillä jo vähän ennen tuntia kun tapahtuman piti alkaa. Pyörittiin siinä sitten tunnin verran myymälässä ja oltiin vielä hetki paikalla kun pikkujouluihin alkoi kerääntyä lisää porukkaa. Wahlstenilta ostin työvaljaisiin mäkivyön, pari aisakelloa ja nahkaiset suitset Simolle. (Suitset olivat löytö, alekorista vain 25€ laadukkaista nahkasuitsista!) Tilaisuudessa esiteltiin myös huippukylmähoitoa (Cyonic Medical) ja NuSkin -kosmetiikkaa.




Mäkivyö kaipaa edelleen pientä fiksausta..

Kommentit

Suositut tekstit