Hevoset -messut; lauantai

Olin tänään jo puoli yhdeksän maissa Tampereen messukeskuksen oven takana odottelemassa. Aikainen lintu madon nappaa piti paikkansa myös tänään, sillä oli ihanaa rynnätä ovien avauduttua tekemään parhaat löydöt ihan rauhassa väljässä messukeskuksessa! Ja kyllähän kaikenlaista löytyikin heti ensimmäisen puolen tunnin sisään. Jopa niin paljon, että en jaksanut kantaa kaikkia kasseja, vaan jouduin viemään ne narikkaan säilytykseen. Onneksi narikan tytöt ottivat ystävällisesti takin ja ostokset säilytykseen.
Tämä Shiretamma oli ehdottomasti messujen upein ilmestys!


Pari alpakkaa oli eksynyt hevosten keskelle

Osastojen kiertelyn jälkeen riensinkin jo katsomoon odottamaan rotunäyttelyä. Ensimmäisenä rotunäyttelyssä oli vuorossa upeat Friisiläiset.

Andalusialaisen näkeminen oli mukavaa vaihtelua rotuesittelyyn. Esitys oli tehty hienosti espanjalaishenkiseksi.

Haavanesko
Odotin eniten vuonohevosten vuoroa rotuesittelyssä.Vuonohevosten esittämä katrilli oli hienosti vedetty! Musiikki ja kaikki oli viimeisen päälle hiottu ja kyllä sai katsella ylpeänä vuonisten edustusta! :)

Minor II
Somnus

Lusitano
Welsh
Suomenhevonen

Suomenhevonen

Shirehevonen
Centered Riding luennolta

Löysin mukin, joka on kuin tehty mulle. Ilmetty Simo pukittaa ja Jaana lentää kaaressa mukin toisella puolella.Polle -mukin lisäksi löysin nahkaisen, 110cm  pitkän joustovyön Iitulle. (Kotona kävi ilmi, että olikin liian lyhyt.. Täytyy yrittää vaihtaa huomenna) Fullneck fleeceloimen Simolle, 4 kpl riimunnaruja, pari liimapinteliä, Iitulle yrittejä yskään (Fortinut Respiratory Tracts Care+) ja chia siemeniä.


Huomenna taas messuille heti kympiltä!
Vinkki; Kannattaa oikeasti mennä messuille heti aamusta kun ovet aukeaa, niin on vielä mahdollisuus kiertää myyntikojuilla. Yhden aikaan alkoi olla jo niin kamala ruuhka, että ei mahtunut kulkemaan saati tekemään ostoksia.

Huomenna on aamusta heti ensimmäisenä Vuonohevosen päätön historia klo 10.15, se kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan!

Kommentit

 1. Todella kiva postaus. hienoja kuvia.olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, nämä on puhelimella vaan räpsitty, mutta löytyi sieltä pari ei niin epäselvää otosta :D

   Poista
 2. Mahtavia kuvia ja ihanasti kirjoitettu postaus ❤

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit