2. messupäivä

Kaksi päivää messuilla on melkoinen rutistus jo ihan vaan vierailijaltakin, mutta saati sitten kaikilta messuilla töissä olevilta. Kyllä täytyy hattua nostaa heidän tarmokkuudelleen ja jaksamiselleen työstä messujen eteen. Sääli, että messut ovat nyt ohi, mutta toisaalta, lompakko ainakin kiittää kun ei tule enää tuhlattua. Messubudjetti ei pitänyt taaskaan kun löysin kaikkea kivaa... mutta nyt en pariin kuukauteen osta ainuttakaan hevostarviketta tai ratsastusvaatetta!

Messupäivä alkoi Norjan Vuonohevosen päättömällä historialla. Esitys oli sama, jonka kävin katsomassa jo Helsinki Horse Fairissa. Kiva, että se saatiin myös Tampereelle. :)Gnist Varde

Haavanesko ja Usvaniityn MidnattsprinsesseMusta surma oli ihan huippu!


Vuonisten esityksen jälkeen oli vuorossa Corral Barrel Racing, jossa oli hauskasti Tampereen Ratsastusseuran Western jaoston ratsastajat Quarterhevosillaan vastaan Ypäjän hevosopiston Suomenhevosia.
Messuosastoilla tuli taas pyörittyä edes takas. Samat kojut kierrettiin moneen kertaan. 
Marko Björsin kouluratsastusklinikka oli hurjan mielenkiintoinen ainakin sen ajan kun ehdin sitä nopeasti seuraamaan. Parempaa kuvaa en valitettavasti saanut.
Ostosten lomassa käytiin moikkaamassa Roosaa ja Nessoa karsinassa. Pääsin itsekin rapsuttelemaan Nessoa, joka tosin vain hamusi herkkuja;Sitten niitä ostoksia. Tänään tarttui mukaan ihana vaaleanpunainen kouluhuopa timanteilla, 120 cm muotoiltu nahkainen satulavyö, kolme alaturpista, heppanameja, Ruusunmarjajauhetta, kavioharja, kaviokoukku ja nahkaiset chapsit.Simon vuoreton sadeloimi ja Iitun suojasetti jäivät puuttumaan, mutta eipä niille niin akuuttia tarvetta ole. Oli kyllä mahtavat messut ja pitäisi malttaa odottaa vuosi seuraavia!

Messuilla tehtiin tänä vuonna kävijäennätys. Olitko sinä messuilla? Jos olit niin mitä sinä löysit messuilta?

Kommentit

Suositut tekstit