Valokuvaustuokio metsässä

Kerran vuodessa yritetään toteuttaa jonkinlainen kuvausprojekti. Koska Norjanvuonohevoset ovat alkukantaisia viikinkihevosia, haetaan kuviin yleensä tunnelmaa siitä. Simo pääsi jälleen poseeraamaan, mutta sama heräsi ajatus, että pitäisikö malliksi vaihtaa seuraavissa kuvissa Iitu. Täytyy jättää ajatus hautomaan.. Ei muuta kuin viitta päälle, Simo mukaan ja metsään siis!

Loppuun muutama kuva kuvauspäivää edeltäneeltä illalta, jolloin oli tarkoitus kuvata, mutta pimeä tuli yllättäen.Ideoita teemoista tuleviin kuvausprojekteihin otetaan vastaan :)

Kommentit

 1. Ihan mielettömän hienoja kuvia! Ja super hyvä teema! Näytät ihan Viikingit sarjan Lagerthalta <3 Pitääkin keksiä Viggon kanssa vastaavat kuvaukset.

  VastaaPoista
 2. Tosi mahtavia kuvia! Mutta herää kysymys, että miksi kuvat ovat niin vähäpukeisia, kuten viimevuonnakin? Onko se jokin viikinkijuttu josta en ole kuullut?:) Mutta mahtava kuvaaja sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikkngeillä juuri on vaatetta paljon, turkiksia ja villamekkoja ja nahkaa :) vaatteelliset kuvat ei oikein onnistuneet ja nuo "luonnonlapsikuvat" olivatkin paljon parempia !

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit