Löytöjä ja vinkkejä

Minun lempi hevostarvikemerkki on ehdottomasti HKM. Minulta löytyy HKM:n suitset, riimuja, satulahuopia, satulavöitä.. Ja mitkään muut ratsastushousut ei istu niin täydellisesti minulle kuin HKM. Housut on mukavat, napakat, pehmeät, tiukat juuri oikeista paikoista, eivätkä purista. Toinen merkki mitä tykkään itse käyttää on JH Collection. JH Collectionin takit ja paidat ovat mukavia. Hevosilta löytyy HKM:n lisäksi Pfiffiä; valjakkovaljaat, satulahupia..

Mutta lupasin esitellä tekemiäni löytöjä ja tässä niitä on;


Iitulle löytyi Horse Guardin kouluhuopa 9 eurolla (ovh 39,00 €), lisäksi tilasin Iitulle HKM:n muotoillun kouluvyön 10 eurolla (ovh 39,00 €). Tilasin myös violetin raipan käsilenkillä maastoiluun vitosella. Ainoa, mikä ei ollut alennuksessa oli tuo HKM:n ratsastusvyö. Se on aivan loistava myös juoksutuksessa ja ohjasajossa. Siitä löytyy kahva, josta pitää kiinni ratsastaessa, jalustimille lenkit, sekä erinäisiä renkaita ohjille ja sivuohjille. Lisäksi tilasin tosiaan Simolle uudet aisat valjakkokärryihin, mutta niistä kirjoitan myöhemmin lisää.


Lisäksi tilasin Simolle vettä pitävän kaulakappaleen loimeen ja itselle kivan neuleen ja hanskat, joista ei ole kuvaa.

Ja nyt tulee se vinkki, nimittäin mistä löysin näin laadukasta näin halvalla, no täältä; http://www.ratsutarvikearion.tarjoaa.fi/

Tuolta löytyy ratsastajillekin yhtä sun toista mm. kenkiä ja takkeja, mutta itsellä ei ollut tarvetta. Kannattaa käydä vilkaisemassa! :)


Kommentit

Suositut tekstit