Uusi kaveri

Simo ja Iitu sai uuden kaverin, Pojun. Ei, Poju ei ole minun oma, vaan muutti omistajansa kanssa meille seuraksi. Pitkällisen harkinnan jälkeen suostuin tarjoamaan paikkaa ulkopuoliselle. Tämä on kuitenkin meidän koti ja piha, niin haluan tietää, että millaista porukkaa täällä pyörii.

Poju on 5 vuotias suomenhevosruuna. Poju on ihan mieletön tukkajumala. Kuolasin heti sen otsista, jota en ahkerasta hoidosta ja biotiinin syötöstä ole saanut omilleni kasvamaan. Poju on suunnilleen yhtä korkea kuin Simo. Olisiko ehkä sentin tai pari korkeampi.

Tutustuminen meni ihan hyvin. Simo ja Iitu olivat aivan innoissaan uudesta kaverista ja tunkivat uteliaina liiankin lähelle, mutta Poju onneksi väisti eikä alkanut riehumaan. Eilinen menikin laukatessa ympäri laidunta ja kävi Poju jo pihattoonkin tutustumassa. Myös kaikki kolme olivat samaan aikaan pihatossa.

Tässä kuvaamani video tutustumisesta;



Tämä päivä ei mennytkään ehkä niin hilpeissä merkeissä. Simo kaveeraa Pojun kanssa ja päivällä söivät ihan vieri vieressä ja Iitu oli yksinään aivan laitumen toisessa päässä. Kunnes vein heinät. Simo on kiistaton johtaja, eikä sen tarvitse uhkailla tai edes luimistella, vaan muut väistävät suosiolla. Iitusta tuli hurja. Iitu hyökkää Pojua kohti korvat luimussa ja puree peppuun jos ehtii. Poju toki potkii takaisin ja pötkii pakoon. Iitu joskus jopa oikein laukkaa korvat luimussa pojua kohti häätääkseen Pojun pois ja Poju parka pötkii pakoon. Iitulla on kerrankin joku, jota pomottaa. Simo usein menee sovittelijaksi kakaroiden väliin. Kyllä Iitu ja Poju myös leikkivätkin laukaten ympäri laidunta. 

Ensimmäisenä iltana Simo ei päästänyt Iitua lähelle Pojua. Heti jos Iitu vähänkin yritti lähestyä, ryntäsi Simo väliin ja ohjasi Iitun pois tulokkaan luota. Simo ei ehtinyt edes syödä kun joutui kokoajan vahtimaan.



Poju kurkistaa pihattoon

Nyt se meni tuonne!









Iitu taas puremassa korvat luimussa

Simo nuuhkaisee








Kommentit

Suositut tekstit