Viime hetken valmisteluja

Kirjoittelen viime hetken valmisteluista jo nyt kun huomenna ei ole aikaa. En tiedä johtuuko hiostavasta ukkosilmasta vai mistä, mutta nuo ovat olleet vetämättömiä tällä viikolla. Eilen käytiin Simon kanssa pitkästä aikaa kärryttelemässä, koska Simo tykkää niin paljon ajelusta. Kaveri ei ollut kovin innokas. Kävellä laahusti eteenpäin ja raviinkin sai maanitella tavallista pidempään. Käytiin kuitenkin neljän kilometrin lenkki. Positiivista oli, että mentiin kokonaan ilman Iitua. Vähän vastahakoisesti Simo poistui pihasta, mutta kulki kuitenkin nätisti, eikä yrittänyt rynnätä kotiin.


Simo surkean näköisenä sateessa.




Simon laihtumisen huomasi valjastettaessa. Aisat meni päälle kuin tyhjää vain, eikä paina enää mahaan, jes! Nyt myös pitää säilyttää tämä uusi ihannepaino :)

Tänään käytiin Simon ja Iitun kanssa ratsain maastossa. Maasto jäi lyhyeksi kun yhtäkkiä ukkonen jyrähti ihan lähellä. Käännyttiin sitten takaisin, mutta ehdittiin ottamaan vielä laukkaa pätkä. Simo oli todella tahmea ja laukka oli erittäin raskasta. Iitu laukkasi reippaasti, mutta yritti kyllä hidastaa ja olisi pudottanut raviin ellen olisi ajanut eteen. Johtuikohan tuosta hiostavasta säästä, mutta kumpaakaan ei tuntunut huvittavan mikään. 

Toivottavasti ovat lauantaina vähän energisempiä Teivossa. Uskon kyllä, että kun mennään uuteen paikkaan niin sitten hyöritään ja pyöritään eikä pysytä millään paikallaan. Olen laatinut suunnitelman lauantain aikataulusta;

klo 6.00 herätys ja hevosten pesu (ei voi pestä edellisenä iltana ja hevosten täytyy ehtiä kuivumaan, jolloin ne harjataan vielä.)
Klo 7.00 hännän ja harjan selvitys selvityssuihkeella, pystyharjan trimmaus
8.00 kuljetussuojat ja pintelit jalkaan, loimet päälle
klo 8.30 lastaus traileriin alkaa (tähän varattu suunnilleen tunti tai miksi ei enemmänkin)
n. klo 10 saapuminen Teivoon, tutustuminen paikkoihin ja rauhoittelu
rotunäyttely alkaa klo 13
ensin on Iitun vuoro 4 vuotiaiden ja sitä vanhempien tammojen luokassa
Simon luokassa on yli 4 vuotiaat orit ja ruunat
Simon luokan jälkeen lastaus alkaa ja suunnataan kotia kohti.

Pakkaan tavarat traileriin valmiiksi jo huomenna illalla, jotta mitään ei varmasti unohdu.

Hih, jännää!

Kommentit

Suositut tekstit