Jännän äärellä

Hihihhii! Perjantaina 31.päivä tapahtuu jotain jännää, mutta en paljasta vielä mitä.. En malttaisi odottaa :) Ja ei, minun kesäloma ei ala vielä silloin, vaan joudun odottamaan 11.08 saakka, että pääsen viimein lomailemaan.

Päädyin kokeilemaan Iitulle mysliä pari kertaa viikossa. Sain meinaa vinkkiä erään toisen nuoren hevosen omistajalta, että hänen nuori ei jaksanut millään koko tuntia loppuun asti ja oli melkoista väkisin vääntämistä, niin hän alkoi antaa mysliä ratsastuksen jälkeen. Ihan vain muutaman kerran viikossa, ei joka päivä ja ero oli huomattava. Simolle ei missään nimessä mitään lisää. En uskalla ajatellakkaan, millainen aikapommi Simo olisi jos saisi vähän rehusta energiaa.. Täytyy käydä tänään Kodin Terrassa asioilla jos aikaa jää, nimittäin Senna tulee ratsastamaan Iitulla ja itse lähden Simolla mukaan näyttämään uuden reitin heille.

Eilen käytiin metsässä samoilemassa tarkoituksena löytää oikoreitti metsän toisella puolen sijaitsevalle tielle, mutta polku vei niin märästä notkelmasta, että sinne ei ollut mitään asiaa. Olisi Simolta lähteneet viimeisetkin kengät pois. (Kaveri meinaa tiputti heti näyttelyn jälkeen etusestaan kengän, kaksi viikkoa ne pysyikin jo..) Iitullakin oli tossut niin märkä maa olisi imaissut nekin irti. Jouduttiin sitten palaamaan häntä kopien välissä takaisin. Tuli lenkille pituutta kuitenkin 7 km. Kun kengittäjä seuraavan kerran tulee vierailulle, otetaan Simolta kaikki kengät pois. Ei noita kesällä kannata pitää. Yritän vallan kokeilla Simollakin kengättömyyttä, tosin vuosi sitten todettiin, että ei tullut mitään. Jos ei tule tälläkään kertaa mitään, laitetaan syksyllä kengät takaisin.









Kommentit

Suositut tekstit