Huono ajatus

1.09. Joku olis voinut sanoa nuo sanat mulle tänään kun sain mielestäni hyvän idean. Joku olis voinut nykästä hihasta ja sanoa että älä vaan kokeile..mutta kun se joku puuttui ja itse olin tollo. Elikkäs viikonloppuna puitiin pellot ja eilen kyhäsin sänkipellolle kentän itselleni. Tarkoitus oli että voisin mennä siinä vähän koulua ja hypätä esteitä kun muutoin ollaan Simon kanssa 100% maastossa.



Tänään sain kuningasidean, että otampa Iitun mukaan kentälle kun ratsastelen Simolla niin sekin näkee vähän mitä tehdään ja oppii. Noh alussa meni ihan ok kun menin käyntiä, Iitu vähän ravaili ja ryntäili ympärillä, mutta ei sen kummempaa. Sitten nostin ravin ja ehdin kevennellä pikkupätkän kun takaa kuuluu kunnon ryntäys TYRYNTRYNTRYN ja Iitu painaa pukkilaukkaaohi ja innostaa Simon samanlaiseen menoon. Pysyin selässä aika monta pukkia, mutta turvajalustin petti, jalka polkaisi tyhjää ja tömähdin komeassa kaaressa maahan. Simo onneksi pysähtyi heti kun tipuin. Vähän selkä tärähti, mutta nousin hammasta purren ylös. Otin satulan pois ja hain länkkärin tilalle. Otin juoksutusraipan käteeni ja aloin vähän irtojuoksuttaa kaveruksia.



Iitunhan ei missään nimessä pidä oppia, että pukittamalla pääsee pois töistä. Ei tarvinnut kuin maiskuttaa ja vähän huitaista raipalla ilmaa niin molemmat ampaisi hirmuiseen laukkaan ja Iitu esitti kunnon rodeon. Simo ei enää pukittanut, mutta laukkasi hirmuista kyytiä. Iitu näytti ihan arabilta laukatessaan häntä koholla. Muutaman kierroksen ne painoi ennen kuin kunto loppui. Sitten satuloin Simon ja otin sen pois kentältä. Iitu jäi kentälle kun suljin portin ja nousin ratsaille. Ratsasteltiin Simon kanssa ympäröivillä pelloilla ihan käyntiä, jotta Simolla syke tasaantuu. Kun käännyttiin takaisin Iitua kohti, Simo yritti ryöstää, mutta pidätin ja se tyytyi kävelemään rennosti kohti kenttää. Päästin Simon Iitun kanssa vielä kentälle ja saivat ravailla vielä hetken.



Huhuh! Huomenna täytyy ottaa Simo yksin kentälle ja katsoa sujuuko paremmin. Tilasin Iitulle satulan ja sen pitäisi tulla tällä viikolla postista. Kun se tulee laitan sen selkään mikäli on sopiva ja juoksutan Iitua liinassa nyt kun on tila, missä juoksuttaa.


Kommentit

Suositut tekstit