Simon paluu ratsuhommiin

Olen lähes pelkästään ajanut Simoa viimeiset viikot, koska ensin oli toipumista takajalkojen piikityksestä ja sen jälkeen satoi melkoisesti. Ajohommista Simo tykkää melkoisesti ja on aina tyytyväisenä lähdössä hommiin. Nyt kun oli ollut pidempi kuiva jakso, pääsi Simon kanssa myös pellolle ratsastamaan. Simo oli vähän liiankin innoissaan menossa jo heti alusta ja purki turhautumistaan temppuilulla heittäen muutaman ylläripukin. Lopulta Simokin rauhoittui ja lopussa ei meinannut jaksaa enää laukata kunnolla, kun oli purkanut kaikki voimansa alun temppuiluun.

ja sieltä lähtee ensimmäinen!


Itse olin kameran takana seurailemassa Simon menoa. Ilta alkoi jo hämärtää, mutta mielestäni tuli silti mukavan tunnelmallisia kuvia. Kovin nätissä kunnossa Simo ei tällä hetkellä ole, sillä leikkasin siltä harjan kokonaan pois loimituksen takia.  Loimittaminen lieneekin tarpeeseen sillä jos perä lentää jo nyt alkusyksyn lämpimillä keleillä, saa nähdä millaista rodeoo on talvella tiedossa.

Lopulta Simokin malttoi rauhoittua töihin ja meni ihan nätisti
Sekä Simo, että Iitu kaipaisivat kunnon kouluvalmennusta. Täytyy vähän tiedustella, saisiko sellaista järjestettyä. Valmennuksen järkkääminen ei ole mikään simppeli homma, sillä ensin pitää kysyä valmentajan aikataulusta, sitten valmennukseen osallistujien aikataulut pitää sovitella ja lisäksi pitää saada lähistön tallilta kenttää lainaan.

Kommentit

Suositut tekstit