Haaste?

Nyt on kyllä maailman kirjat sekaisin, minulle tuli haaste, siis haaste! Omaksi ilokseni olen päiväkirjatyyppisesti rustaillut ja niille tutuille, joita harvemmin näkee. En ole koskaan lähtenyt mukaan blogimaailman haasteisiin ja villityksiin, mutta kai se nyt on pakko kun joku on minua huomioinut. Bloggailu on muutenkin ollut suunnilleen kerran viikossa tai harvemmin -tyyppistä toimintaa. (Paitsi olen oikea Instgramin Heavy user, sinne päivittelenkin kuvia joka päivä kun on niin helppoa ja kumma kyllä, ihmisiä kiinnostaa meikäläisen elämä Instassa, kiitosta vaan :D)


Joillekin varmasti tuttu haaste, itselleni vieras. Ymmärsin niin, että haasteen saa alle 200 lukijan blogi ja tämän avulla tehdään blogeja tutuiksi. Haasteen sain Talk to Animals -blogista http://talktoanimals.simplesite.com/ kiitos siitä! :)

Tässä siis nämä minulle esitetyt kysymykset;

1. Mikä on elämässäsi tärkeintä?

Elämässäni tärkeintä on hevoset ja kissat. Kaverit ja mies tulee hyvänä kakkosena, niin ja lähimmät sukulaiset.

2. Onko lasisi puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä?

Lasini on pääsääntöisesti puoliksi täynnä. En jaksa negatiivisia ihmisiä, positiivista asennetta kaivataan, jotta selviää arjen haasteista. Valitusta kuulee jo nyt ihan tarpeeksi.

3. MIkä on suurin unelmasi?

Unelmani olisi hankkia lisää hevosia, oikein kunnon lauma, tehdä myös työkseni tätä hevosten hoitoa, mikä tällä hetkellä on harrastuksena. Täytyisi varmaan voittaa lotossa, että se onnistuisi, koska ei tällä hevosten pidolla itseään elätä.

4. Asutko niin kuin haluaisit asua?

Elän unelmaani, eli asun juuri niin kuin haluankin asua. Maaseudun rauhassa eläinten kanssa. Olen myös asunut aivan Tampereen ydinkeskustassa, Hämeenkadulla ja se oli sen elämänvaiheen unelmaa kun olin nuori ja villi ja vapaa :D

5. Jos saisit valita, minkä asian muuttaisit täällä Suomessa?

Kyttäämisen, tuulesta temmatut direktiivit ja muutenkin lainsäädännön. Hirmuinen holhousvaltio, jossa ihmisten elämästä yritetään tehdä mahdollisimman vaikeaa, eikä kotonaankaan saa asua rauhassa.

6. Mikä on hassuinta, mitä sinulle on tapahtunut?

Näitä riittää paljon, vaikea valita hassuinta, sillä hassuinta on myös nolointa niin ehkä jätän kertomatta :D

7. Teetä vai kahvia?

Kahvia, sekaan reilusti maitoa aamuisin ja iltapäivisin.

8. Miten ulkoilet?
Ulkoilen oikeastaan jatkuvasti töiden ulkopuolella. (työkseni kökötän 8 tuntia tietokoneella). Pihatöitä riittää, tallitöitä riittää, hevosten hoito ja liikutus. Viikonloppuisin lähden aamulla ulos ja tulen illalla sisälle. Päivän valo määrittelee paljon, Näin syksyn hämärissä tulee ulkoiltua vähemmän, kesällä painoin usein arkisinkin hommia ilta kymmenen saakka ulkona.

9. Mistä kiitit juuri tänään?

Avusta. 

10. Mitä olet viimeksi opiskellut?

Valmistuin vuonna 2010 Markkinoinnin ja kansainvälisen kaupan tradenomiksi ja siitä lähtien olen ollut samassa työpaikassa. Kenties +30 opiskelen lisää, mutta nyt nautin elämästä juuri tässä kun se on.

11. Mikä on mottosi?

Piti ihan miettiä, että onko mulla, mutta ehkä se, että elä unelmaasi, älä unelmoi elämääsi. Jos mietit että pitäisikö niin pitäisi.


Ja tässä 11 itse keksimääni kysymystä;

1. Jos saisit valita minkä tahansa rotuisen hevosen ja raha ei olisi este, minkärotuisen hankkisit?

2. Esteet, koulu, ajaminen vai Western?

3. Missäpäin Suomea asuisit jos saisit vapaasti valita?

4. Mitä haluaisit tehdä työksesi?

5. Mitä elämästäsi puuttuu?

6. Mikä on parasta itsessäsi?

7. Mitä harrastuksia sinulla on?

8. Voisitko kuvitella osallistuvasi tosi-Tv ohjelmaan? Jos kyllä, niin mihin?

9. Missä maassa haluaisit asua?

10. Mitä lemmikkejä sinulla on tai on ollut?

11. Miksi bloggaat?

Minä haastan;


Valitsin tarkoituksella pienemmän lukijamäärän blogeja, 30 lukijaa tai vähemmän, jotka ovat syystä tai toisesta pysyneet piilossa :) 11 en keksinyt, mutta näillä mennään

ps. ei oo pakko jos ei halua


Kommentit

Suositut tekstit