Suksi suksi ei luista mihinkään

Lauantaina lupailin erikoisohjelmaa ja sitähän saatiin. Marika ja Anu tuli kylään ja toi lumilaudan mukanaan. Eli Simon kanssa päästiin kokeilemaan hiihtoratsastusta! Olin käynyt edellisenä iltana hakemassa Hööksiltä hiihtoratsastustvaljaat ja sain Maijulta lainaan minisukset + minulta löytyi pulkka. Kaikkia kokeiltiin ja kyllä se pulkka oli helpoin.

Simo suhtautui ihailtavan tyynesti koko hommaan. Simo jaksoi kärsivällisesti odottaan kun kaatuiltiin alussa ja kiljuttiin ja kiskottiin. Ihanaa kun Simon kanssa voi touhuta ihan mitä vaan! Todellinen monitoimihevonen. Simo kyllä ilmoittaa sitten kun rittää kuten myös tänäänkin kun oltiin jo reilu tunti menty.


Simo tuli uteliaana kurkkaamaan, että kuka siellä nurkan takana kälättää.

Yritin korjata Simon tuhoamaa aitaa, mutta kaveri on niin mahdottoman utelias että ei siitä mitään tullut.
Riimu päähän ja menoksi




Simo oikein nautti kun molemmilta puolilta harjattiin kutiavaa karvaa















Tässä videossa on tiivistettynä päivän tapahtumat. Marika aloitti laudalla ja minä olin ratsailla. Siten Marika tuli ratsaille ja minä menin suksilla. Marika jatkoi ratsailla ja Anu vaihtoi suksille, jonka jälkeen saman tien pulkkaan. Sitten minä menin pulkkaan ja lopuksi menin itse ratsaille ja Marika pääsin hurjaa vauhtia pulkan kyydissä.



Simo oli hieno ja sai erityiskiitokset kun jaksoi kärsivällisesti niin pitkään. Lopussa Simolla meni hermot kun piti laukata ja naru kiristi pepussa. Simo sai myös kunnon treeniin kun pääsi vetämään perässä sätkiviä ihmisiä ja lisäksi ratsastajakin oli vielä painona kun piti rämpiä raskaassa pellossa.


Kommentit

  1. Hah, hauska postaus ja kivan näköistä menoa! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Hauskaa olikin niin Simolla kuin perässä roikkujillakin ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit