Iitu estekisoissa pohtiksella

Varsominen on vienyt niin mehut, että on jäänyt päivittämättä yhtä sun toista kuulumista. Iitu käväisi Pohtiolammella estekilpailuissa melkein pari viikkoa sitten.Tuolla Iitu hyppäsi ensimmäisen 70cm luokan ja suoritus totisesti yllätti.

Iitu oli jo verkassa hyvin energinen ja kovasti menossa ja suorastaa kuumui kun muut hyppäsivät ympärillä. Liekö tuuli puhaltanut oikeasta suunnasta, vai oliko kisapaikka Iitun mieleen vaiko kenties syöttämäni Chia de Gracian hamppuöljy alkanut vaikuttaa..

Radalta löytyi useita edellisellä viikolla valmennuksessa hankaluuksia aiheuttaneita oksereita, mutta ainakaan verkkahypyissä ei Iitu juuri empinyt oksereilla. Iitun kotona ja valmennuksissa hyppäämät esteet ovat suorastaan tylsiä verrattuna Pohtiksen hienoihin Angry Birds ja Taikametsä -esteisiin. Iitu ei kyllä kummempia tuijotellut vaan oli hyvin menossa.

Iitu vauhdissaEnsimmäinen verkkaristikkoIitu vähän sirompien ponien seassa

Okserin ylitys
Radalla Iitulla oli kerrankin ihan hyvä ratatempo, laukka näytti kevyeltä, ylöspäin ponnistavalta ja kerrankin sai keskittyä ihan vaan hyppyihin ja teihin. Iitu teki siistit hypyt kaikilla esteillä ja suoritti puhtaasti. Kotiin lähdettiin taas ruusukkeen kanssa. 

Iitu oli niin energinen, että melkein olisi voinut toisenkin radan mennä, mutta ei olla vielä 80 harjoiteltu juurikaan, joten parempi jättää hyvään kokemukseen. Harmillisesti en saanut otettua videota radasta, koska otin tällä kertaa kuvia.Vaikka Iitu selvästi innostui 70cm luokasta, päätettiin, että ei lähdetä vielä yrittämään Vuonohevosten Mestaruusluokkaan. 80cm rata ja 90cm uusinta olisi tullut liian äkkiä, eikä meillä ole kiirettä. Pidetään kisaaminen mukavana ja haetaan hyviä kokemuksia. Siispä Iitu menee vain pikkuluokat mestaruuksissa. Pikkuluokissa jännittää, että liikkuuko Iitu yhtään mihinkään. Se varmaan vaan hölkkäilee yli 40cm ja 60cm radoista kun ei motivoi.. mutta se jää nähtäväksi

Kommentit

Suositut tekstit