Simon ensimmäiset koulukisat

Tänään oltiin Simon kanssa VRS:n koulukisoissa Valkeakoskella. Simo osallistui Helppo C E.B. Special -luokkaan. Tuo oli hyvää harjoitusta Lahtea varten. Lähdettiin ajoissa kisapaikalle, mutta kisapaikalla menikin valmistelut ihan plörinäksi. Alettiin joo "ajoissa" varustamaan, mutta talutellessani Simoa vielä maneesin ulkopuolella, tultiin minullle kertomaan, että Simon pitäisi olla jo verkkaamassa ja sen jälkeen radalla. Alkuun oli tullut peruutuksia, joten Simon startti olikin aiemmin kuin piti. No sepä hienoa! Simo on melkoinen pökkelö ja vaatii suht hyvän alkujumpan, ennen kuin notkistuu. No ei muuta kuin äkkiä maneesiin ja askellajit läpi, josta verkkausalueelle radan viereen. 

Eniten jännitti laukat, onnistuuko ne ilman raippaa. Jaksaako Simo ylläpitää laukan, nostaako oikean vai tarjoaako väärää. Lisäksi jännitti, että alkaako hankkia paskaa radalla, jolloin kulkee kuin täi tervassa. Onneksi kaikki sujui suht mukavasti lyhyestä verkasta huolimatta ja Simo laukkasi mukavasti molempiin kierroksiin. Pohja oli pehmeämpi kuin kotona, mutta ei kuitenkaan liian upottava. 

Ollaan oikein tyytyväisiä Simoon, prosentteja tuli 59,762% Eli melkein 60% ekoista kisoista.Simo käyttäytyi fiksusti ja rauhallisesti koko ajan, ei kytännyt mitään.

Simo skarppina

Simo verkassa


Ainiin, laidunpömpöstä ja turvotuksesta huolimatta Simo on hoikistunut niin paljon, että 120cm satulavyö on jäänyt liian pitkäksi ja siirryttiin 110cm satulavyöhön. Melkoinen edistys kun ajattelee, että pari vuotta sitten vyön pituus oli 130cm.

Tässä  suoritus vielä videolla;


Kommentit

 1. Miksi siis et itse ratsastanut kisoissa Simolla?

  Kiitos hyvästä postauksesta <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse en kisaa lainkaan, lähinnä terveydellisistä syistä ei kisaaminen onnistu. En tosin edes pidä kisaamisesta muutenkaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit