Maastovideo toissa sunnuntailta

Viime sunnuntaina toivuttiin ähkystä, joten silloin ei maastoiltu. Toissa sunnuntaina käytiin kunnon maastossa Blendan, Simon ja Iitun kanssa. Matka ei ollut mikään pitkä, mutta jäiset pohjat ja käyntipainotteinen maasto venytti maaston ajallisesti melkein kolmeen tuntiin.

Lisäjännitystä lenkkiin toi tiet, jotka olivat melko pitkälti pelkkää luistinrataa sekä matkalla erään tallin pihan läpi kulkeminen. Tien viereisellä laitumella riehui pari oripoikaa, jotka saivat Blendan kiiman heräämään ja Iitukin otti jonkin sortin loikkaa orien kohdalla. Simokin kiljahti ja tömäytti etujalalla maahan, että nämä on hänen tammojaan.

Hevosten jälkeen päästiin metsätielle, jossa ylämäkeä ravatessa näkyi edessä jotain kummallista. Mentin Blendan kanssa etummaisena ja mäen päältä meidän edestä lähti valtavan iso musta lintu lentämään tietä pitkin eteenpäin. Blenda pelkää muutenkin lintuja ja mulla on kunnon lintufobia niin siinähän sitä ihmeteltiin. Blenda alkoi hermostua ja pärskiä ja kävi rauhattomaksi. Itse mietin, että mikähän noin iso musta lintu on. Ei kai se metso voi olla, kun ei niitä ole täällä näkynyt. Kulkiessamme tietä eteenpäin, huomasin, että tie oli täynnä hevosen kavion kokoisia, isoja linnun jalanjälkiä, metson jälkiä Blenda oli rauhaton haistaessaan metson ja viipotti aika lujaa metsätiet. Ei ihan ollut mopo hallinnassa kun paineltiin menemään ja Simonkin ohi pyyhällettiin pariin kertaan.

Metsoa ei onneksi enää nähty ja kotiinpäin kuljettiinkin rauhallista käyntiä, eikä mitään kummempaa sattunut loppureissulla. Upea auringonlasku oli kyllä kun lähestyttiin tallia. Taivas oli aivan pinkki.

Kommentit

 1. Moi! Etsiikö esim.Simo vuokraajaa?😀

  VastaaPoista
 2. Moikka! Etsiskö esim. Simo vuokraajaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Simolle oli muutama viikko sitten hakusessa vuokraaja, mutta sellainen löytyikin jo :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit