Iitu on tiine!

Tänään ultrattiin Iitu tiineeksi. Ultraäänilaitteessa näkyi jopa myös minun silmään musta möykky. Olinkin aavistellut tiineyttä jo Iitun käyttäytymisen perusteella, mutta pessimistinä en uskaltanut sanoa sitä ääneen. Iitu oli lähtiessään reipas ja energinen ratsastaa, rakasti hyppäämistä. Palattuaan takaisin on Iitu ollut enemmän sellaista eteenpäin potkittavaa mallia. On joutunut ratsastamaan jatkuvasti eteen, mikään ei oikein huvita. Ajattelin piristää Iitua hyppäämällä  esteitä viime perjantaina niin Iitu lähinnä kiersi esteet. Pienimmät suostui hyppäämään. Näin alkutiineydestä voi vielä harrastaa kunnolla, mutta mennään Iitun ehdoilla.

Löysin Iitusta kasvattajaltani saamani varsakuvan;
Oi, en malta odottaa, että saan samanlaisen söpöliinin paijattavaksi <3Tässä on tulevan varsan sukupuu;Seuraava ultra on jo 9.8. Tuossa ultrassa varmistetaan, että sikiö on hengissä ja kaikki on hyvin. Tänään onneksi suljettiin jos kaksosraskaus pois.

Ajattelin kirjoitella tänne varsaprojektin eri vaiheista. Lisäsin otsikkoriville uuden otsikon "Tiineysaika", josta pääsee seurailemaan varsan odotusta kätevästi, eikä tarvitse selata näitä tekstejä :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit