Iitun astutus

Snif! Tänään vietiin Iitu Trollgutenin luo. Iitu ei ole koskaan näyttänyt minkäänlaista kiimaa, joten yritin saada kiiman käyntiin syöttämällä yrttisekoitusta, jonka pitäisi vauhdittaa kiiman alkua. Matka taittui hitaasti kun tuolla meidän ajoreitillä oli juuri Pirkan pyöräily menossa Näsijärven ympäri. Onneksi en ajanut itse. Oli aika karmeaa vetää traileria perässä mäkistä ja mutkikasta tietä. Ja pyöräilijät ajoivat keskellä tietä tehden ohituksen mahdottomaksi. Perille päästiin ehjin nahoin onneksi.

Iitu käyttäytyi tosi mallikkaasti, ei riehunut tai hätääntynyt. Sain talutettua Iitun ongelmitta laitumeen ja päästin irti. Sinne ne ampaisivat heti täyttä laukkaa ympäri laidunta. Iitu monotti ihan kunnolla ja kiljui. Kuitenkin pissaili jatkuvasti, joten kyllä sillä sittenkin kiima oli. Eipä aikaakaan kun Iitunkin neitsyys vietiin kun Rolle hyppäsi selkään. Melkoinen kissa ja hiiri leikki jatkui vielä kun lähdimme kotio. 

Olen pitänyt aina Iitua "Pikku-Iituna" minun vauvana ja pienenä tammana. Ei Iitu olekaan pieni kun pääsi oman kokoistensa pariin. Mörssäri-Simon vieressä kyllä kuka tahansa näyttää pieneltä.

Sain napattua muutamia kuvia, tosin kaukaa kun ei minulla ole kamerassa minkäänlaista kunnon objektiivia, mutta tässä on jotain;
Upea Trollguten
Hahaa, mitkä ilmeet :'D

Simo ressukka on hirnunut koko päivän Iitun perään jäätyään yksin Pojun kanssa. :'(

Kommentit

  1. Oi ihanaa ensi keväänä siis varsa tiedossa! Toivottavasti Iitu jää tiineeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Varsaa toivotaan ja odotetaan kovasti :) pidetään peukkuja 😉

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit