Uusi laidun väsyttää

Kaverukset pääsivät pari viikkoa sitten (vaiko peräti kolme viikkoa sitten) uuteen laitumeen. Laidun on ihan peltojen takana, eivätkä nuo ole aiemmin käyneet siellä, paitsi yhdellä maastolenkillä on ratsastettu läpi, mutta outo paikka kaiken kaikkiaan. Päästettiin kaikki kolme lähes yhtä aikaa isolle laitumelle ja odottelin kunnon spurttia, mutta vielä mitä. Pää suoraan ensimmäiseen ruohotuppoon, eivätkä nuo poistuneet tuntiin portilta. Portilla ne tykkäävät muutenkin hengailla. Näen ikkunasta suoraan tuonne laitumelle ja siellä ne tapittavat portilla tai lempparikalliollaan.

Nauratti kun Iitu ja Simo kököttää kallion päällä kuin kovikset ja Poju on kauempana alhaalla niityllä omissa oloissaan. Kallio on ilmeisen hyvä tähystyspaikka.

Laitumelle laskua seuraavana päivänä käytiin maastossa lenkillä ja nuo oli aivan järkyttävän tahmeita. Jopa normaalisti energinen Simo mennä laahusti huojuen eteenpäin ja sai tosi nihkeästi laukkaa. Ilmeisesti ei tullut nukuttua ensimmäisenä yönä oudossa laitumessa. Onneksi nuo ovaat jo tottuneet laitumeen ja käyttäytyvät jo normaalisti.

Jotta tästä ei tule massiivinen postaus, niin kirjoitan kuluneen kahden viikon ratsastuksista erikseen.












Lenkin jäljiltä hikinen Simo

Simoa kutittaa ja Iitu on utelias

Iitu ja pehko


Kommentit

Suositut tekstit