Iitu sai sittenkin ratsutuspaikan!

Nyt ei ole tapahtunut hevosten kanssa mitään erikoista, ovat saaneet möllöttää rauhassa tarhassa ja leikkiä keskenään. Simo ja Iitu ovat laukkailleet ympäri tarhaa ja olleet kovinkin leikkisiä.

...mutta asiaan! Sain tänään puhelun Iitun ratsuttajalta, että Simolle on löytynyt kaveri ja Iitulle on paikka Vahannassa Ylöjärvellä. Tallilla on Iitulle järjestetty karsina, jonka saa kylmäksi, jotta Iitu ei hikoa tallissa. (Iitu on kuitenkin asunut koko talven ulkona pihatossa, joten sisätiloissa hikoaisi helposti ja pahinta olisi jos alkaisi pudottaa liian nopeasti karvaansa..) Iitu on näillä näkymin menossa jo helmikuuksi täyspäiväisesti ratsuttajan oppeihin, mikäli onnistuu.

Vaihdossa tänne muuttaa kuukaudeksi Vahannasta asukki, ihana shettis! Ihan huippua, ajattelinkin että paras seuraponi Simolle Iitun poissaolon ajaksi olisi shettis. Tällä on kuulemma kinnerpatti niin saa elää rauhassa seuraponina. Tämä poni on tehnyt pitkän ratsastuskoulu uran ja on kiltti kuin mikä.

Jännää! Nyt odottelen sitten tallin pitäjän soittoa ja sovitaan tarkemmin asiasta :)







Kommentit

  1. Todella kiinnostavan oloinen blogi! Olisin liittynyt lukijaksi, mutten mistään löydä sitä liittymis juttua.. ?
    Käy kurkkaamassa meidän blogi jos kiinnostaa 5v ratsukoulutuksessa oleavan vuonohevosen ja 21v ratsastuskoulun jäljiltä puolieläkepäiviä viettävän vuonon touhut! (:
    http://kopiokappale.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva kuulla :) Liityin blogisi lukijaksi, minulta puuttuikin näköjään tuo tilaa -painike kokonaan, mutta kävin lisäämässä kaksikin eri vaihtoehtoa ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit