Super excited

28.10. Olen aivan mahdottoman innoissani! Ratsastin tänään Iitulla sänkipellolla, metsäpolulla ja pihatiellä. Iitu totteli hienosti! Otin pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä, kokoajan mentiin siis vain käyntiä. Maiju oli Simon kanssa seurana. Maiju ratsasti Simon kanssa ekana ja pysähtyi kun mekin pysähdyimme. Kiersimme sänkipeltoa ympäriinsä tehden pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä. Vaihdettiin myös niin, että menin Iitun kanssa edellä ja Simo tuli meidän takana. Iitu pysähtyi silti pyynnöstä ja lähti liikkeelle pienestä kehotuksesta. Iitu myös kääntyi hienosti ympäri pienillä avuilla. Mikä hienointa, niin kun Iitu pysähtyi, se ei lähtenyt eteenpäin kun Simo lähti vaan vasta kun annoin avut ja pyysin sitä eteenpäin. Iitu sai tietenkin paljon kehuja ja rapsutuksia, kun oli niin hieno!
Kun harjailen Simo tai/ja Iitua, Rasmus tulee aina pihaton oviaukkoon kyttäämään. Luulen, että Rasmus haluaisi kanssa harjaukseen. Rasmus seisoo oviaukossa, niin kauan kunnes lähden pois.
Nyt kun on ollut kovin sateista, on kaikki kolme olleet suuren osan päivästä sisällä sateelta suojassa. Kaikki kolme mahtuvat onneksi hyvin pihattoon, ja ovat siellä sulassa sovussa. Aamuheinät ne käy syömässä pihalla ja torkkuvat sitten puoleen päivään asti ainakin pihatossa. Myös yöksi kaverukset menevät pihattoon.


Pari päivää sitten sunnuntaina osallistuin ensimmäistä kertaa Suomen Vuonohevosyhdistyksen kokoukseen. Oli mielenkiintoista olla kuulemassa asioita, vaikka en yhdistyksen hallituksen jäsenten valitsemiskäytäntöjä sun muuta ymmärtänytkään. Istuin hiljaa ja kuuntelin. Kokouksessa päätin myös, että vien Iitun näyttelyyn ensi kesänä. Kurjaa kun joudun leikkaamaan Iitun pitkän harjan pois näyttelyä varten :/ Mutta eiköhän se takaisin kasva :)

Huomasin muuten tänään, että jo viideltä tulee pimeä, puoli kuudelta jouduin hakemaan jo otsalampun kun ulkona ei nähnyt mitään.Saas nähdä miten huomenna käy kun menen ratsastelemaan Simolla, ehdinkö kotiin ennen pimeää, onneksi meillä on hyvät heijastimet käytössä! :) Minulla on liivi, Simolla heijastinloimi, rintaremmi ja heijastimet ohjissa niin luulisi näkyvän.

Kommentit

Suositut tekstit