Kesän suunnitelmat ja tapahtumat, joihin aiomme osallistua

Tätä vuotta ei ole tullut vielä juurikaan suunniteltua, koska olen itse ollut poissa hevostouhuista koko alkuvuoden. Nyt kun se päivä lähestyy, että pääsen itsekin taas satulaan, olen myös alkanut pohtia, mitä tapahtumia tänä kesänä on edessä. Muutama merkittävä tapahtuma löytyy ja lisäksi täytyy parit  pikkukisat kiertää.

Kalenteri näyttää seuraavalta:

27.-28.7. Vuonohevosten mestaruuskilpailut Similän ratsutilalla Forssassa. Lauantaina kisataan esteillä, jossa Iitun olisi tänä vuonna tarkoitus osallistua jo mestaruusluokkaan (80cm). Sunnuntaina kisataan koulua ja siinäkin Iitu osallistuu mestaruusluokkaa (HeA, sama ohjelma kuin viime vuonna). Mahdollisesti jos innokkaita kuskeja löytyy, voi Iitu mennä myös yhden Helpon C:n tai B:n radan pohjalle.
10.-11.8. Kansallinen Poninäyttely, jossa Helga tekee debyyttinsä 1-vuotiaana. Meillä on vielä paljon harjoiteltavaa ennen sitä, mm. miten ravataan taluttaessa vierellä...8.09.2019 Vuonohevosten käyttöratsastusmestaruuskilpailut Yli-Tokon vuonohevostilalla. Iitu voitti mestaruuden viime vuonna, joten vähän jännittää, että mitä tuosta tulee ja kuka menee. Mikäli olen kuntoutunut ja ratsastus sujuu jo normaalisti, olisi aikomuksena osallistua itse (jos pää ja suoli kestää :D)Siinä ne kesän kolme päätapahtumaa. Pieniä haasteita aiheuttaa kaverin polttarit mestaruuskilpailuiden aikana sekä häät käyttöratsastusmestaruuksia edeltävänä päivänä, jolloin oma olotila voi olla sangen rapsakka kisapäivänä. Eiköhän sitä kuitenkin jotain saa sumplittua. Tuskin maltan odottaa tulevia kisoja ja etenkin Helgan ensimmäistä näyttelyä!

Kommentit

Suositut tekstit