Irtohypytystä laitumella

Perjantaina oli kummallinen keli, välillä satoi aivan kaatamalla, välillä paistoi aurinko. En viitsinyt sitten ratsastella, vaan irtohypytin kaveruksia laitumella sadekuurojen välissä. Vähän oli liukasta, joten itse en selästä käsin hyppää ennen kuin maa on kunnolla kuivunut, ettei satu mitään hevosille. Esteet oli matalia, oli kavaletteja ja yksi 60 cm este. Laidun pohjana on sikäli hyvä kun tuntevat sen ja painelevat usein hirmuista laukkaa siellä kun katson ikkunasta.

Annoin hevosille valinnan. Esteet sijaitsivat yhdessä reunassa, kujassa, joten hevoset saivat myös laukata ohi. Iitu tuota mahdollisuutta hyödynsikin muutamaan otteeseen, mutta Simo paineli innokkaana suoraan kujaan. 

Kuvaaminen osoittautui hieman hankalaksi yksin. Jonkun pitäisi olla hätyyttämässä hevosia toisessa päässä ja itse päivystää puolivälin paikkeilla, jolloin saisi hypyistä hyvät kuvat. Tuli sieltä onneksi muutama hyvä vahinkolaukaus napsittua :)

Iitu

Simo loikkaa kavaletin

Iitu

Iitu


Pakoon!



Kavaletin ylitystä

Simo hyppää


Simo


Iitu

Simo hyppää komeasti, 60cm on ihan liian matala Simolle.




Tämä kuva nauratti itseäni, on tilanne päällä ja jotenkin riemukas kuva


Iitu hyppää kavaletinkin hirmu korkealta.



Olen todella iloinen siitä, että Simo on innostunut hyppäämään. Simo suorastaan inhosi hyppäämistä ennen ja esteillä meno oli todella tahmeaa. Nyt kun maha on poissa tieltä on hyppääminenkin kivaa :) Tuskin maltan odottaa että kelit muuttuu ja laidun kuivaa jolloin korotan esteitä ja nousen itsekin selkään hyppäämään Simolla :)
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit