Maneesilla

Viimein sain aikaiseksi leikata ja julkaista parin viikon takaisen maneesivideon. Meillä on täällä maalla niin törkeän hidas ADSL (teoreettinen nopeus (8M/1M) eli upload on todella aikaa vievää touhua. Noh, nyt video löytyy youtubesta. Laitoin vaihteeksi GoPron maneesin laidalle kuvaamaan menoa. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt laittaa toiselle puolelle, koska ikkunoista tulviva valo häikäisee melkoisesti. Videolla kuuluu lintujen ääniä, jotka lentelivät maneesissa ja omaa höpötystäni, mistä ei kannata välittää. Sain 45 min harjoituksen puristettua 7 minuuttiin, mutta saa siitä vähän kuvaa, mitä kaikkea touhuttiin.

Minähän en ole Iitua vielä kertaakaan ratsastanut tarkoituksella muotoon. Taipua sen toki pitää, mutta on niin nuori vielä että saa odottaa muotoon hakemisen kanssa. Ammattiratsuttaja voi siitä sitten jatkaa taas keväällä :) Kyllä, eli yhteistyö jatkuu kunhan saadaan edes jonkinmoinen kenttä tai alue tähän omaan pihaan missä mennä.

Maneesilla mentiin ympyröitä molempiin kierroksiin niin käynnissä kuin ravissa, väistätettiin pituushalkaisijalla molempiin suuntiin ja tein laukan nostot. Lopuksi vielä vaihdettiin hevosia niin, että Maiju pääsi ekaa kertaa kokeilemaan Iitua ja minä hinkkasin Simon kanssa vielä ympyrää loppuraveissa. Simoa ei kyllä yhtään kiinnostanut olla maneesissa. Se on maastomopo eikä siitä muuksi muutu.

Tässä kuitenkin video maneesilta;


Kommentit

Suositut tekstit