Maanantai / päivä 1

Tänään kävin molempien kanssa kiipeilemässä mäkiä. Ensin otin Iitun tarhasta ja lähdettiin kahdestaan läheiseen metsään. Ei olla vielä koskaan Iitun kanssa kaksistaan poistuttu pihapiiristä, joten vähän jännitti tämä ensimmäinen kerta. Mentiin vain tien toisella puolella olevaan metsään ja oltiin kuitenkin kuuloetäisyydellä tilalta. Iitu meni reippaasti ja mallikkaasti. Neiti ei yhtään hötkyillyt ja metsässäkin meni innokkaasti eteenpäin katsoen kuitenkin huolellisesti jalkoihinsa. Kiivettiin ensin yksi isompi mäki ylös ja Iitu meinasi että ravilla pääsisi nopeammin ylös, mutta pidin käynnissä. Mäen päältä käännyttiinkin sitten todella pienelle kinttupolulle, jossa olis juuri ja kivenkoloja. Iitu sai tarkkailla mihin jalkansa pistää, minä sain tarkkailla että ei tule kaikki risut naamaan. Iitu meni rennolla mielellä, vaikka Simo hirnuikin koko lenkin ajan peräämme.



Kun olin Iitulla ratsastanut, otin Simon käsittelyyn. Simo täytyy saada kunnolla hikeen, joten aloitin juoksutuksella liinassa. Pellolla upotti melkoisesti ja tuli aika hurjia tilanteita, mutta pahuksen GoPro ei tallentanut! Jostain syystä räpsi vain jotain ihme kuvia :( No mutta tässä muutama kuva Simosta liinassa;










Juoksutuksen jälkeen mentiin Simon kanssa metsässä sama lenkki, jonka ratsastin Iitulla. Simo kompuroi reilusti enemmän kuin Iitu kun Simolla oli kova kiire, vaikka kulkikin perässäni. Simo kuitenkin myös nuuhki ja maisteli tyytyväisenä reitillä olevia kasveja eikä hätäillyt vaikka Iitu muutaman kerran hirnahtikin. Hikeen Simo kuitenkin tuli, vaikka ei pitkää lenkkiä mentykään, mutta upottavalla pellolla oli sen verran raskasta tarpoa + sen jälkeen kiipeillä metsässä, että kävi hikireenistä. Huomenna onkin "palautteleva", pitkä kävelylenkki tiedossa molemmille ja Iitulle testataan töppösiä.











Kommentit

Suositut tekstit