Iitu lähti

Nyt se poikanen lensi pesästä. Eli Iitu lähti ratsutukseen. Simo ressukka juoksi trailerin perässä hirnuen Iitun perään niin pitkälle kuin pystyi :'( Ihan itketti kun toinen oli niin hädissään. Heti kun traileri tuli pihaan ja otin Iitun tarhasta, tiesi Simo että nyt se lähtee ja hörisi koko ajan portilla. Ei malttanut edes syödä. Iitu oli nätisti kun käärin sille pintelit. Ei olla koskaan käytetty pinteleitä, mutta nyt laitettiin. Simo päivysti koko ajan pihaton ovella kun laitoin Iitua kuntoon. Luulen että Simo vaistosi jonkin olevan vialla.






Iitu puettuna pinkkiin


Iitu oli vähän vauhkona kun Maija tuotiin meille. Iitu yritti hyppiä ja pyöri ympärilläni, mutta kun Maija vain söi ja Simokin huomioi vain Iitua, rauhoittui Iitukin. Iitu käveli suoraan traileriin. Uskomatonta! Olen Simon kanssa oppinut vaikka minkälaiseen tahtojen taistoon kun pitäisi traileriin mennä, niin Iitu vain käveli sisään. Traileri lähti ja Simo kirmasi perään. Maija vain söi.

Sitten Simo jonkin aikaa mökötti, mutta alkoi kuiten tehdä tuttavuutta Maijaan. Luulin että Maija on shettis, mutta se onkin risteytys, on vähän liian iso shettikseksi. On se silti Simon rinnalla pieni. Maija on Vahannan ratsastuskoululta juuri eläkkeelle jäänyt poni. Maija oli kuulemma kaikkien lemppari ja tuli monet itkut kun Maija lähti. Maija näytti oikein tyytyväiseltä tarhaan ja heinäpaaliin. Maija ei ole edes kiertänyt tarhan kauimmaiseen nurkkaan vielä, vaan on ollut vain portilla ja pihatossa. Maija on meillä vain kuukauden Simon kaverina, sen aikaa kun Iitu on poissa.










Ai niin, Maijalla on kiima. Se kiljahtelee ja pissailee Simon edessä. Simo ei onneksi juurikaan ymmärrä kiimaisista tammoista, mutta kyllä sekin tuulettaa. Nuo eivät ole ottaneet ollenkaan yhteen, ovat vain keskittyneet syömiseen.

Ida laittoi viestiä juuri, että matka sujui hyvin ja Iitu syö onnellisena karsinassaan. Menen huomenna katsomaan miten Iitu on kotiutunut.











Ai niin, tämän päiväinen hieroja siirtyi torstaille kun Simo oli liian märkä ja kiihtynyt hierottavaksi. Täytyy torstaina loimittaa Simo, että se kuivuu.

Kommentit

Suositut tekstit