Enää viikko Hevoset -messuihin!

Vuoden kohokohta on taas oven takana, nimittäin Hevoset -messut Tampereella. Erityisen iloinen olen siitä, että viimein keppihevoset ja niiden harrastajat on siirretty omaan halliinsa pois jaloista pyörimästä. Tänä vuonna muuten Ride! -lehti toimii virallisena messuoppaana ja uusimmasta numerosta löytyykin jo messuohjelma. Kannattaa siis ehdottomasti napata talteen :)

Messuilta odotan myös tänäkin vuonna eniten hyviä messutarjouksia ja löytöjä. Ostoslistaakin on jo kertynyt jonkin verran:
  • 145cm toppaloimi irrotettavalla kaulakappaleella (max 50 €, jos ei löydy niin saa odottaa syksyyn. Tämä tulee Helgalle/Iitulle)
  • Kylmäyssuojat (viime vuonna ostetut pakkasessa kylmättävät Finntackin kylmäyssuojat olivat nappiostos!)
  • Ruusunmarja, Pirunkoura, Elektrolyytti (Toivon, että ChiadeGracialla on vuosittainen kolme kahden hinnalla -tarjous)
  • Showsheen -suihketta kisa- ja näyttelykautta varten
  • Virkon S (Ainakin viime vuonna oli tosi hyvä tarjous ja se suorastaan pelasti kisamatkat)
  • Mustat jännesuojat Iitun kisavarusteisiin 
  • Ratsastushanskat, sillä ne kestää mex. 6 kk:tta, oli merkki mikä tahansa..
Mitä en aio ostaa: ei enää ainuttakaan fleeceloimea tähän talouteen! Niitä on jo aivan liikaa. Samoin halvat satulahuovat jääkööt pois ostoslistalta. Jos löytyy jokin aivan erityinen niin voin ehkä ostaa. Itselleni en aio ostaa ainoitakaan ratsastushousuja, niitäkin on valtavasti ja tällä hetkellä en mahdu yhtiinkään. Täytyy ehkä muutenkin tehdä inventaariota omaan varustehuoneeseen, jotta tänä vuonna ei tulisi hutiostoksia.. (Nimimerkillä viime vuonna ostetut fleeceloimet on edelleen avaamattomana pakkauksissaan..)

Viime vuoden paras osasto oli ehdottomasti House of Horses Helsinki ja aion mennä myös tänä vuonna ihastelemaan tuotteita sinne, sekä ehkä tekemään pari hankintaa...

Poimintoja itseäni kiinnostavista ohjelmanumeroista:

Lauantai:

10-10:45 Monimuotoinen maastakäsittelyklinikka
11:10-11:55 Hevosten rotuesittely ( vaikka kaksi viime vuotta ovat olleet susihuonoja, niin annan vielä mahdollisuuden)
13:00-15:30 estekilpailut
16:45-17:30 kouluratsastusklinikka

Sunnuntai:

9:25-9:50 ponien rotuesittely
10:05-11:05 esteklinikka
12:30-15:00 estekilpailut
 Päivästä tulee pitkä, jos haluaa kaikki itseä kiinnostavat ohjelmanumerot seurata, mutta ehkä täytyy hieman priorisoida.

Mitä sinä odotat erityisesti messuilta?

Kommentit

  1. Eniten jännittää tietenkin muulien rotuesittely E-hallin pikkualueella. Spiikkaan sen ja samalla esittelen omani. Lauantaille extrajännitystä tuo Korumies Arvin osallistuminen, hän nimittäin ratsastaa yhdellä muulilla!

    Yritän ennen meidän esitystä käydä katsomassa lauantaina maastakäsittelyesityksen. Varustan Muulin suitsia vaille valmiiksi. HoH-osasto on myös oma lempparini, mutta tähän mennessä olen raaskinut ostaa vain yhden hupparin. Voi kumpa heillä olisi tarjouksia. Vetcaren e-vitamiini lähtee myös mukaan Tallitukun osastolta. Heillä on yleensä ollut hyvä tarjous siitä.

    Mainos perään: Muulit la ja su 11.00 - 11.25 Racing-ohjelma-alueella E-hallissa! Ja oma muuli messuilla esillä koko ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuli on sellainen julkkis, että hänet täytyy ehdottomasti nähdä! 🤗 Haaveilen siitä HoH takista, mutta ei oma budjetti veny siihen.. Viime vuonna ostin messutarjouksista hupparin ja lippiksen :)

      Olipa hyvä vinkki tuo Arvin osallistuminen! Täytyy seurata erityisen tarkasti!

      Poista
    2. Kuolasin sitä takkia myös just!! Tai siis sitä farkkutakkia (kai niitä on useampiakin). Farkkutakkia on ehkä käytävä sovittamassa jos se on esillä, kaikeksi onneksi se ei taida vielä olla myynnissä, ei tule kiusauksia :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit