Kuvia kesäyössä

Bloggaaminen on tänä kesänä, tai oikeastaan tänä vuonna ollut melko vaisua. On niin paljon helpompaa jakaa kuva + tarina välittömästi Instagramin puolella, että kaikenlaista jää kirjoittamatta tänne. Toki tänne pystyy kirjoittelemaan vähän laajemmin ja syvällisemmin verrattuna Instagramin pintaraapaisuun.

Saatiin jo tuossa kesäkuun puolella loistoidea ottaa kuvia kesäiyössä, ihanan sumuisella niityllä. Haettiin hieman sellaista haltia/metsänhenki -teemaa. Noh ajatus oli hyvä, toteutus hieman ontui. Hyttysiä oli nimittäin älyttömästi ja niitä oli naamassakin parhaillaan parisenkymmentä kerrallaan. Lisäksi sumuinen niitty näytti omaan silmään kauniilta, mutta eihän kuvista oikein mitään tullut kun ei ollut tarpeeksi valoa. Kuvat oli suuremmilta osin tärähtäneitä tai muuten vaan sumeita. Pitäisi panostaa hieman ja ostaa sellainen objektiivi, millä pystyy kuvaamaan myös hämärässä, kuten maneesissa, mutta kun en raaski laittaa rahojani siihen. Kun on neljä hevosta tallissa, ei ylimääräistä liiemmin ole niin saa katsoa hyvin tarkkaan, mihin rahansa laittaa.

Tässä kumminkin kuvia Iitun kanssa kesäyössä:










Loistavia luvausideoita löytyy ihan loputtomiin ja onneksi löytyy myös samasta aiheesta innostunut kaveri, jonka kanssa harrastetaan kaikenlaista muiden mielestä outoa, kuten hiippailua metsässä puolialastomana hevosten kanssa. Joku marjastaja voisi olla vähän ihmeissään jos joskus sattuisi vastaan ;)

Kommentit

Suositut tekstit