Kovassa seurassa

Tänään julkistettiin Teivon rotunäyttelyn osallistujat. Simo ja Iitu on kovassa seurassa, mutta täytyyhän jonkun se jumbosijakin saada :D

Simon kanssa samassa luokassa kisaavat;

(nimestä klikkaamalla pääsee sukupostiin, jossa kuvia)






(ori,jolla aion Iitun astuttaa, mutta ei astu tänä kesänä)




Ylläolevasta joukosta löytyy kantakirjaoreja ja ovat niittäneet menestystä kisoissa mm. vuonohevosten koulumestarit, estemestarit, kokeneita näyttelykonkareita, BIS voittajia..

                                                          ..ja sitten on meidän kaasupallo;
Tämä kuva otettu eilen ja tuore ruoho on tehnyt tehtävänsä..
Ryntäät ja peppu on ok eikä maha toiku, mutta takaa maha pullottaa.




Tämä kuva on maaliskuulta.

Kuvista ei välttämättä välity, mutta kyllä näyttelyssä erottuu joukosta. Simo tai minä ei olla koskaan oltu näyttelyssä, eli olisi ehkä kannattanut hakea kokemusta josta match showsta, mutta niitä ei lähistöltä löytynyt, niin näillä mennään. Ilmoitin kuitenkin vain rotunäyttelyyn, koska ruunan voi ilmoittaa ainoastaan kerran elämässään Hippoksen kehään ja Simo ei ole siinä kunnossa, että lähtisin sinne suoraan. Eli jos joku sattuu tulemaan Teivoon 11.07. niin Simo on se jättimäinen möhkäle ja minä se taluttaja joka vie väärään suuntaan :D

Iitukin osallistuu näyttelyyn, mutta se on sentään ihan sopusuhtainen ja sulautuu joukkoon :)

Iitun kanssa samaan luokkaan osallistuu;








Tulstruplunds Ida


Tammoista tiedän vain Vapun, joka on oikea kaunotar! Kyllä Iitukin on aika kovassa seurassa. Iitu oli vieläpä mennyt hankaamaan laitumella olevaan mäntyyn harjansa ihan piloille :( Lyhensin harjaa, josko sillä saisi pelastettua, mutta vaihdoin vielä varmuuden vuoksi nuo eri laitumelle, jossa ei ole puita.



Sain trailerinkin jo vuokrattua tuolle päivälle ja nyt jännätään! Hihii, taitaa omistajalla mennä pupu pöksyyn :P

Kommentit

  1. Katoin kanssa listoista, et aika kova porukka sinne on tulossa :D Harmittaa niin paljon kun ei Blendan kanssa päästy mukaan, mut katsomaan sit ainakin ja jos vaik ens vuonna varsan kanssa kehäänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa kun ette pääse osallistumaan, mutta pääset nappaamaan hyvät vinkit ainakin ensi vuotta varten jos ette ole ennen olleet niin sitten on jo tiedossa, mitä pitää tehdä ;) Ajattelin itsekin käydä katsomassa pari ensimmäistä luokkaa malliksi :)

      Poista
  2. Iitu pääseekin näemmä kisaamaan kahta siskoaan vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, katoin kanssa että Kim Heron jälkeläisiä löytyykin useita ;) Jännittävää! :)

      Poista
  3. Auts, ei sillä että Iitu ja Simo eivät sopisi näyttelyrinkiin, mutta aika kovia vastuksia.. Ainakin Björkum Brita ja Usvaniityn Edward ja muutkin Yli-Tokon ponit ovat todella upeita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pikkusen meinaa jännittä varsinkin kun ite on ihan Uuno! No mutta saapahan virallisen mittauksen ja tuomarin kommentit niin tietää sitten millainen ori pitäisi valita astumaan :) kunhan ei aiheuteta kaaosta ja pilata muiden suoritusta..

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit