Kulmia ja köhää

Osallistuttiin Simon kanssa tiistain koulutunnille. Simo oli oikein pirteällä päällä. Nenä vuotaa edelleen, mutta energiaa riitti. Kuitenkin kun päästiin kentälle, alkoi Simo yskiä. Jatkoimme rauhallista käyntiä. Yskästä huolimatta Simo ravisti päätään ylös alas siten, että "nyt mennään". Koulutunti oli onneksi rauhallinen ja tallin tulevia koulukisoja silmällä pitäen tunti käytettiin kulman harjoitteluun käynnissä ja otimme myös pieniä pätkiä ravia, kuitenkin niin että hevoset eivät rasittuneet.


Jos ehdimme Simon kanssa harjoittelemaan niin voisimme osallistua raviohjelmaan, se on helppo. Tai no, koska Simo puskee jatkuvasti lavalla sisään saa siinäkin töitä tehdä. Mutta Helppo C ohjelmassa on laukkaympyrät ja siinä on riskinä sinkoilu + pukittelu... Valintoja, valintoja... Toisaalta jos Simo on vielä kovin nuhainen ei laukka tule kysymykseenkään ja raviohjelmaakin pitää harjoitella rauhallisesti. Hevosen voinnin mukaan edetään.

Harjoittelin raviohjelmaa ja tein tosi tökerön, paintilla piirretyn kuvan raviohjelmasta, jossa on kyllä paljon muistettavaa, mutta askellaji on onneksi ravi, joka sujuu hyvin.



Kommentit

Suositut tekstit