Lahjattomat treenaa -plussapallo estekisoissa

Iituhan ei ole päässyt tänä talvena oikein treenaamaan kunnolla ja on viimeksi hypännyt joulukuussa estekisoissa. Siitä huolimatta lähdettiin Iitun kanssa uhmaamaan tervettä järkeä ja lumimyrskyä Tampereen Ratsastuskeskuksen Kaamos Cuppiin. Kovien pakkasten myötä hevoset on muutenkin olleet vapaalla heinällä ja vähäisellä liikutuksella. Sen huomaa Iitulle kertyneessä mahassa. Ei mahtunut 100cm panssarivyö enää kiinni, joten piti hypätä tavallisella 110cm vyöllä. Toki karvaakin on valtavasti ja Iitu hikoaa helposti.







Ensimmäinen luokka meni puhtaasti ja siitä Iitu saikin ruusukkeen. Ratatempo oli hyvä, mutta yhdessä oven viereisessä nurkassa oli tullut sisälle lunta ja sitä Iitu tuijotteli ja haaveillessaan tiputti laukan, mutta Vilja sai hienosti korjattua ennen estettä ja tsempattua Iitun esteen yli. Iitun on alkanut myös laukata hienosti pyöreänä esteillä. Kokoamisaste on ihan eri luokkaa kuin vuosi sitten.







Kerrankin kisoissa oli myös yksi Iituakin raskaampi hevonen sirojen ponien ja hevosten joukossa. Miten virkistävää!


Harmillisesti Iitun voimat loppuivat kesken 70cm luokan ja viimeiseltä esteeltä tuli yksi puomi alas. Hienosti tsempattu! Kunhan saadaan painoa ja karvaa pois ja kuntoa kasvatettua taas niin eiköhän kohta olla jo kisakunnossa. 


Hiki tuli!

Kommentit

Suositut tekstit