Vuoden 2018 tavoitteet

Vuoden alussa on viimeistään hyvä laatia suunnitelmia tulevan vuoden varalle. Tämä vuosi alkoikin iloisesti kun sain kutsun mukaan Playsson.net:n bloggaajatiimiin. "Kiireisen uranaisen" arjessa ei järin usein pääse päivittelemään kuulumisia, mutta pyrin kirjoittelemaan ainakin kerran viikkoon tai kahteen. Instagramin puolelle tuleekin laitettua lähes päivittäin kuulumisia, koska se on helppoa ja nopeaa. Ajattelin listata tämän vuoden suunnitelmia jokaiselle hevoselle erikseen aloittaen pisimmästä suunnitelmasta, eli Iitun tulevasta vuodesta.

IITU

Iitulla käydään alkuvuodesta muutamissa sopivissa koulukisoissa hakemassa hieman kokemusta. Alkuun mennään Helppoa C:tä ja Helppoa B:ta. Keväämmällä tulee ottaa muutama startti myös Helposta A:sta, jotta nähtäisiin vähän, millaisilla prosenteilla ne sujuu ja onko asiaa kesäkuun Vuonohevosten mestaruusluokkaan. Lisäksi keväällä täytyy aloittaa estetreenit ja käydä lähistöllä parit kisat, jotta ei ihan kylmiltään tarvitse Axxel Brusabyyn lähteä.

Kesäkuulla lähdetään mestiksiin, se on varmaa. Tuolloin myös kantakirjataan Iitu norjalaisen tuomarin arvostelun alla. Mikä loistava mahdollisuus kantakirjata Iitu nyt oikean emämaan asiantunijan arvosanoin! (Sama tuomari oli myös Teivon rotunäyttelyssä vuonna 2015, jolloin Iitu 4v arvosteltiin II. palkinnolla.) Iitu on jo selvä kakkonen, koska ei varsinaisesti ole mikään rakennekukkanen, mutta tärkeää onkin saada kantakirjattua mahdollisen tulevaisuuden astutuksen kannalta. Meillä kaikilla Iitun tiimiläisillä (minä + 3 muuta) tulee olemaan tekemistä saada Iitu lihaksikkaaseen ja hoikkaan kuntoon kesäkuuhun mennessä. Juuri tänään katselin Iitua tarhassa paksun karva- ja rasvakerroksen alla maha pömpöllä ja mietin, että siinä tulee olemaan työtä..
BLENDA
Blendalla on tavoitteena synnyttää onnistuneesti terve varsa ja kasvattaa varsaa kunnon kansalaiseksi. Blenda on jo puolittaisella mammalomalla, kun liikkuu juuri sen verran, että peruskunto pysyy yllä. Maha on jo niin järkyttävä, että alkaa tehdä tiukkaa keksiä sopiva satula..SIMO
Simo on se pääasiallinen puksutin niin maastossa kuin harrastemielessä ilman sen kummempia tavoitteita kuin painon pudottaminen ja kunnossa pysyminen. Iitu saa keskittyä kisaamispuoleen ja tavoitteelliseen treenaamiseen. Simo mukavaan ja monipuoliseen humputteluun. Simo on ollut oikea lurjus kyllä viime aikoina ja taidan tietää sille jo syynkin. Kirjoittelenpa tuosta sitten erikseen hieman pidemmin.Kommentit

  1. Jes, kivoja tavoitteita teillä! Mukavaa seurata teidän monipuolisia tekemisiä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit