Lauma koossa taas

On vierähtänyt jo reilu pari viikkoa siitä, kun haettiin Iitu kotiin viiden viikon laidunlomalta. (kirjoitin jo aiemmin ainakin 30 kuvalla höystetyn postauksen, mutta selainpa ei ollutkaan tallentanut ja sinne meni kaikki ladatut kuvat..)

Iitu oli orin kanssa laitumessa heinäkuusta elokuun loppuun, mutta ei tullut lainkaan kiimaan. Liekö johtunut kylmästä ja pimeästä kesästä.. Siispä haettiin Iitu kotiin. Kotiin palattua päästin Iitun laitumeen Simon ja Blendan huomaamatta ja kylläpä kaverukset näyttivät hämmästyneiltä Iitun paluusta! Jonkin aikaa laukattiin laidunta ympäri, mutta kummempia yhteenottoja ei tullut, kun ovat tuttuja kaikki. Oli vaan niin kivaa kun lauma on taas koossa.



































Tässä kolmen viikon aikanakin on tapahtunut vaikka mitä, josta olen Instagramin puolella jo päivitellytkin. Sinne on niin helppo laittaa kuva ja tarina verrattuna blogin kirjoitteluun, jossa lähinnä hidas kuvien lataaminen turhauttaa.. mutta kirjoittelen muista kuulumisista erikseen kun nyt tämän bloggerin sain taas auki :)

Kommentit

  1. Olisiko tamma kuitenkin tiine, jos ei ole kiimaan tullut?

    Tosin yhden tutun tamma teki myös niin, että oli koko kevään kiimassa, mutta kun tuli astutuksen aika, kiimaa ei kuulunutkaan enää. Se kyllä sitten saatiin piikillä kiimaan ja se myös tiinehtyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iitu ei ollut tiine, mutta Blenda oli! :) Kirjoittelinkin siitä juuri erikseen.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit