Kiirettä pitää

Olen ollut nyt viikon lomalla. Tuo viikko on ollut kiireinen lomasta huolimatta, että en ole ehtinyt kirjoitella edes senkään vertaa kuin työpäivinä. Järjestimme juhlat tilallamme lauantaina ja niissä oli laittamista. Hevosten kanssakaan en ole hirveästi ehtinyt touhuamaan. Toki käytiin eväsretkellä viikko sitten maanantaina. Lähdettiin heti aamusta, yhdeksän maissa, jotta ehdittiin takaisin ennen kuin tuli kuuma. Noh, olisi pitänyt lähteä paljon aikaisemmin, kuuma tuli jo kymmeneltä, mikä näkyi myös hevosten jaksamisessa, kun eivät olleet niin energisiä.

Lenkki sujui mukavasti ja hevoset nuokkuivat puiden varjossa evästauolla. Löydettiin myös ihana nurmipohjainen metsätie, jolla laukattii hirmuista kyytiä.Vajaa kolmisen tuntia lenkissä meni ja matkaa kertyi 14 kilometriä.Kuljimme paljon teitä, joilla piti mennä käyntiä. 

Tässä koostamani video lenkiltä;



Viime viikolla ratsastelin myös torstaiaamuna, jolloin käytiin lenkki ihan tässä lähistöllä. Muutoin liikutuksesta vastasivatkin pääasiassa vuokraajat. Kelitkin on olleet niin lämpimiä, että olen antanut noiden aika lailla vain olla. Eihän tuolla kuumassa kukaan jaksa urheilla.



















Kommentit

Suositut tekstit